فضه (رحمة اللّه‏ عليها) ره يافته كوى فاطمه (سلام الله عليها)
اين كتاب تاليف مريم صالحى منش می باشد .
اين كتاب، يعنى «فضه ره‏يافته كوى فاطمه(س)» داستان شاهزاده خانم ديروز هند است، كه در ناز و نعمت مى‏زيست و كنيزكان خدمتش مى‏كردند، اكنون كنيزكى لاغر و فقير و از «اصحاب صُفّه» است. پيامبر(ص) او را به خانه گلين فاطمه و على(ع) آورد و او آنچه در آن‏جا ديد، در هيچ كجا نديده بود؛ آن خانه ساده، پر از صفا و معنا و بزرگوارى و وفا بود. به خانه على آمد تا ياور دست‏هاى تاول‏بسته و دل‏شكسته فاطمه(س) باشد. فاطمه(س) كار خانه را با او تقسيم كرد تا بهتر بتوانند خدا را عبادت كنند.
او از آن همه مهربانى و لطف، به حيرت آمده بود و اكنون خود را خوش‏بخت‏ترين فرد مى‏دانست. او در راه خدمت بدين خاندان ذره‏اى سستى و كوتاهى نمى‏كرد و با جان و دل مى‏كوشيد. همو با على و فاطمه و حسن و حسين(ع) سه‏شبانه‏روز با آب افطار كرد و نان خويش را به بينوا و اسير و يتيم بخشيد. همو تا آخر عمر جز با قرآن سخن نگفت. همو...
درس سحر
اين كتاب تاليف استاد محی الدین حائری شیرازی می باشد که توسط محمدرضا رنجبر گردآوری شده است .
شاعران بسیاری بوده اند که بسیار هم شعر گفته اند اما نام و یاد هیچ یک از ایشان نه بر صفحه دل ها نشست و نه بر صحیفه روزگاران. ولی حافظ آمد و نرفت و ماند و ماندگار شد.
استاد محی الدین حائری شیرازی حافظ را تفأل‌وار می‌گشاید و بیتی و یا غزلی را گزینش می‌کند و شرح می‌گوید.
فلسفه اخلاق
اين كتاب تاليف سيد محمد رضا علو ي سر شكي می باشد .
الهیات در نهج البلاغه
اين كتاب تاليف آيت اللّه العظمى حاج شيخ لطف‏اللّه صافی گلپايگاني می باشد .
على- عليه السلام- معلم نمونه و برجسته ى مكتب خداشناسى اسلام، شاگرد اول پيغمبر و نخستين خداشناس مكتب اسلام بود. در اسلام، خداشناسى از على روشنتر ، آگاهتر، با سابقه تر و مومن تر به شهادت تاريخ و به شهادت همين خطبه هاى نهج البلاغه، نداريم. سخنان توحيدى و عرفانى على جلوه مقام عرفان و تجلى روح الهيات مكتب قرآن و وحى اسلام است كه براى هيچ جمله اى از آن نمى توان ارزش معين كرد جمله هايى كه هر كدامش دليل بر اوج بلند روح گوينده و سرشار از حكمت و معرفت است.
على اولين رجل الهى و موحد واقعى مكتب اسلام است كه تماس، ارتباط و اتصالش با پيغمبر بزرگ اسلام آن معلم عاليقدر مدرسه الهيات قرآن به قدرى محكم و استوار بود كه ترديدى نيست كه او آيينه ى تمام نماى رسول خدا و تجسم كامل تعاليم اسلام است.
پس با اين سوابق و با اين اتصال به پيغمبر بزرگ خدا و آشنايى به نور وحى، عجيب نيست اگر الهيات قرآن را چنان بازگو و تفسير كند كه از هيچيك از صحابه ، آن شرح و تفسير و بسط و توضيح شنيده نشده باشد.
و عجيب نيست اگر على در الهيات داراى مرتبه اى باشد كه مافوق آن براى بشر متصور نباشد و هر كس به هر مقام از خداشناسى برسد بيشتر از آنچه على او را شناخته و توصيف كرده است نخواهد رسيد تا آنجا كه مى گوييم فراسوى مرتبه اى كه على داشت و خدايش را مى ستود و مى خواند و مى شناساند، در خداشناسى نيست.
اين فلاسفه الهى هستند كه هر چه پيرامون وجود خدا و صفات او بگويند و گفته باشند كلامى قاطع تر از كلمات على نخواهند گفت و خدا را برتر و منزه تر از شناخت على نخواهند شناخت هر كلام، شعر، نثر، نيايش و ستايشى در خداشناسى كه از قرآن و كلمات على الهام گرفته و با آنها هماهنگ باشد دلچسب و دلپسند مى شود چون همان عرفان فطرى است و همان است كه بشر در اعماق وجود و نهان هستيش، احساس مى كند كه خدا همان است و غير از آن نيست.
اينجا مقامى است كه هر چه بشر جلوتر برود بر تحيرش افزوده مى شود و به عجز و ناتوانى و فقر و نياز خود بيشتر آگاه مى گردد و هر قدر به فقر امكانى و نواقص ذاتى ممكنات واقف شود، به بى نيازى و به علم و قدرت ذات بارى آشناتر مى شود و على- عليه السلام- آنقدر كه ممكن بوده در اين ميدان جلو رفته است.
اگر كسى بخواهد على را بشناسد از همين بيانات اعجازآميز در الهيات مى تواند بشناسد كه على در معرفت به كجا رسيده و پايه ى قدرش تا چه حد رفيع و بلند است.
سيماى امام مهدى عليه السلام
اين كتاب تاليف سيد محمد رضا طباطبايى نسب می باشد .
مجموعه سيماى امام مهدى (عج)، در مسير معرفى چهره در خشان وجود مقدس امام (عج)، در قالب سه بخش و هر بخش مشتمل بر 14 عنوان شكل گرفته است. در اين مجموعه سعى شده كه از آيات نورانى قرآن و روايات و احاديث ائمه معصومين ع و فرمايشات علماء و بزرگان استفاده شود و گامى هر چند كوچك در مسير احياء مكتب خاندان پيامبر اكرم (ص) و وجود مقدس حضرت بقيه الله اعظم (عج) برداشته شود.
با کاروان نور
اين كتاب تاليف استاد حسين انصاريان می باشد .
استاد انصاريان در مكتوب حاضر سعى نموده اند كه شخصيت اصحاب سيد الشهداء را مورد بحث قرار داده و اگر اشاره به بعضى از شخصيتهاى اين حادثه به صورت خاص شده است جنبه زندگى نامه و تاريخ نگارى مد نظر نبوده است و از اين اشارات نيز براى تبيين هرچه بيشتر شخصيت و ابعاد وجودى آنان بهره گرفته است.
در اين نوشتار بجز آيات قرآن و روايات و شرح حال بعضى از ياران امام آنچه مى خوانيد برداشت استاد از شخصيت ايمانى و اخلاقى اصحاب حضرت حسين (عليه السلام)است .
تجلی امامت در نهج البلاغه
اين كتاب تاليف علاءالدين حجازی می باشد .
شناخت امام و معرفت مقام الهى او، يكى از مسئوليتهاى خطير امت اسلامى است. و اين تكليف عظيم در ارتباط با وظايف ديگر شرعى از اولويت و اهميت خاصى برخوردار مى باشد. شناخت امام و معرفت به حق ممتاز و مقام آسمانى وى به شناخت ظاهرى و مقدماتى از قبيل آگاهى از نام، لقب، كنيه، تاريخ تولد، زمان شهادت و معاصر بودن امام با كدام خليفه ى اموى يا عباسى محدود نيست. چرا كه معرفت امام يعنى، آگاهى از دلايل نص و نصب امام، شناخت ويژگيهاى امام، علم به حوزه ى قدرت و تصرف امام در كاينات و آگاهى از اينكه امام زبان گوياى وحى و مفسر حقيقى قرآن است. شناخت امام يعنى ايمان و آگاهى به اين حقيقت كه امام حجت بالغه ى خدا و وصى پيامبر او بر روى زمين مى باشد و به همين دليل اولى به تصرف در جان و مال همه ى مسلمانان و متصرف در همه ى عوالم ملك و ملكوت است. و در كلامى جامع امام نه تنها داراى ولايت تشريعى است، بلكه به اذن پروردگار از ولايت تكوينى نيز برخوردار است.
براى دستيابى به چنين معرفتى در حق امام معصوم ناگزير بايد روى نياز به آستان مقدس عترت پيامبر آورد و دست حاجت به سوى اقيانوس بيكران حكمت و بصيرت ائمه ى اطهار عليهم السلام دراز كرد، تا مگر ايشان از گذرگاه حمايت و هدايت انسانها كه عهد خدايى بر عهده ى ايشان است، امت اسلامى را با نشانه ها و ويژگيهاى امام معصوم آشنا كنند. اين كتاب بمنظور شناخت هر چه صحيحتر امام و معرفت هر چه كاملتر نسبت به ايشان به بيان برخى از نشانه ها و ويژگيهاى امام از زبان ائمه ى اطهار عليهم السلام مى پردازد.
سیمای نماز
اين كتاب تاليف استاد حسين انصاريان می باشد .
نگرشی به حقیقت نماز شامل موضوعات: ارزش و عظمت نماز, نماز در آیینه حیات انبیا و امت ها, نشانه های مومن, نماز دریای بیکران منفعت, ارزیابی وضع نماز, موانع نماز, شرایط نماز, ترجمه نماز و...
حکومت حکمت : حکومت در نهج البلاغه
اين كتاب تاليف مصطفی دلشاد تهرانی می باشد .
تبليغ و مبلغ در آثار شهيد مطهرى (قدس سره)
اين كتاب تاليف عبدالرحيم موگهى می باشد .