كتابشناسي پيامبر اعظم (ص)
اين كتاب تاليف صفر داداش زاده می باشد .
كتابشناسى توصيفى امام على (ع )
اين كتاب تاليف محسن مقدّسى كوچكسرايى می باشد .
كتاب حاضر، به مناسبت سال امام على (ع ) گردآورى شده و به معرفى كتاب هايى كه درباره فضايل ، مناقب ، شخصيت ، زندگانى ، شيوه حكومت و سيره عملى امام على (ع ) و به سبك هاى گوناگون علمى ، تاريخى و حديثى آن حضرت به چاپ رسيده است مى پردازد. مطالب اين كتاب در سه بخش به شرح ذيل تهيه و تدوين شده است : 1. معرفى اجمالى 159 جلد كتاب در موضوعات مربوط به امام على (ع ) 2. فهرست موضوعى كتاب هاى معرفى شده همراه با كليد ارجاع 3. معرفى نويسندگان .
مسند فاطمه (سلام الله علیها)
اين كتاب تاليف مهدى جعفرى ميباشد .
نويسنده ى كتاب براى سامان يافتن اين مجموعه به كتب حديثى فراوانى از علماى فريقين مراجعه نموده و تا آنجا كه حوصله و امكانات و زمان اجازه مى داده به كاوش و بررسى پرداخته و سخنان حضرت زهرا (عليهاالسّلام) را از لابلاى اين كتب استخراج كرده است که كاريست گسترده و در نوع خود طاقت فرسا. براى نشان دادن گستردگى كار سخن جلال الدين سيوطى  را يادآور مى شويم كه تمامى رواياتى را كه از بانوى دو عالم، فاطمه ى زهرا (عليهاالسّلام) روايت شده است را كمتر از ده عدد مى داند و حافظ بَدَخشانى اين رقم را به 18 حديث رسانده است، همچنين شمس الدّين، محمّد بن احمد بن عثمان ذهبى مى گويد «براى حضرتش در مسندى 18 حديث بر جاى مانده است كه- تنها- يك حديث آن (مسند) مورد اتّفاق همه مى باشد» كه مولف محترم خيلى بيش از اين را آورده است. علاوه بر ذكر احاديثى كه از فاطمه ى زهرا (عليهاالسّلام) روايت شده ایشان سعى كرديه اند ترجمه درخورى را همراه با ارائه ى منابع و مدارك، با در نظر گرفتن قدمت آنها بياورند تا فايدت كتاب دو چندان گردد.
انسان بر آستان دين
خلاصه آثار استاد شهيد مرتضى مطهرى
این مجموعه خلاصه‏اى است از هفت كتاب تعليم و تربيت در اسلام، انسان كامل، تكامل اجتماعى انسان، نبرد حق و باطل، امدادهاى غيبى در زندگى بشر، ولاها و ولايت‏ها و عرفان حافظ كه عمدتا سخنرانى‏هاى استاد مطهرى (ره) در رابطه با تعاليم اسلام در باب ابعاد گوناگون زندگى فردى و اجتماعى انسان است و لذا نام انسان بر آستان دين براى اين مجموعه انتخاب شده است .

 
معاد در قرآن
اين كتاب تاليف آیت الله ابراهیم امینی می باشد .

بينش تاريخى نهج البلاغه
اين كتاب تاليف آيت الله يعقوب جعفرى مراغى می باشد .
کلیاتی از تاریخ، عوامل زمینه ساز در ساختارهای تاریخی، کارهای خدا در تاریخ، انگیزه های تحولات تاریخی.
امام على (ع) و قاسطين
اين كتاب تاليف آيت الله يعقوب جعفرى مراغى می باشد .
پس از رحلت پيامبر (ص)، كينه‏ها و دشمنى‏ها با على (عليه السلام) با شدت بيشترى ادامه يافت و بخصوص زمانى كه پس از بيست و پنج سال خانه نشينى، مردم با او بيعت كردند و او را به عنوان رهبر سياسى جامعه برگزيدند، هم جاه طلبانى كه حكومت امام را در راستاى منافع خود نمى ديدند و هم دشمنان ديرينه امام كه كينه‏هاى بدر و حنين را به دل داشتند و خواهان دست اندازى به حكومت بودند، پرچم مخالفت را بر افراشتند و به جنگ او رفتند، در اين كشمكش‏ها گروهى نادان و كج فكر هم پيدا شدند كه به تفسير غلطى كه از دين داشتند، امام را مورد حمله قرار مى دادند: ناكثين، قاسطين، مارقين.
آنچه در اين نوشتار مورد بررسى قرار می گیرد درگيرى امام با گروه «قاسطين» يعنى معاويه و ياران او است و نشان داده می شود كه چگونه اين گروه كه خود را در بطن جامعه اسلامى جا زده بودند، همواره هدفشان محو اسلام راستين و رسيدن به قدرت، آن هم از نوع جاهلى و اشرافى بود و مشخص می گردد كه جنگ صفين در واقع ادامه جنگ احد بود و تنها شعارها عوض شده بود. مولف محترم اين موضوع را به استناد به روايات و گزارش هايى كه در كتاب‏هاى تاريخى و حديثى آمده است، مورد بحث قرار مى دهد.
سيرى در سيره معصومين عليهم السلام
خلاصه آثار استاد شهيد مرتضى مطهرى
این مجموعه خلاصه‏اى است از كتاب‏هاى سيرى در سيره نبوى (ص)، سيرى در سيره ائمه اطهار، جاذبه و دافعه على (عليه السلام)، سيرى در نهج البلاغه و حماسه حسينى، كه محور همگى آنها زندگانى، سيره و سخنان معصومين (عليهم السلام) مى‏باشد. 
تاریخ از دیدگاه امام علی (علیه السلام)
اين كتاب تاليف علامه محمدتقى جعفرى قدس سرّه می باشد .
اين كتاب شامل مباحث موضوعى استخراج شده، از مجموعه ترجمه و تفسير نهج البلاغه، اثر بى نظير و ماندگار حكيم فرزانه، علامه محمد تقى جعفرى قدس سره می باشد.
امام علي (ع) صداي عدالت انسانيت (جلد ۵)
اين كتاب تاليف جرج جرداق با ترجمه سيدهادي خسروشاهي می باشد .
این اثر ترجمه کتاب «الامام علی صوة العدالة الانسانیه» و درباره شخصیت والای امیرالمؤمنین(ع) از زبان یک نویسنده مسیحی است .
درباره شخصیت یگانه و ممتاز پیشوای عدل‌گستران و امام اندیشوران، امیرمؤمنان علی(ع)، آثار گوناگونی به زبان‌های مختلف، نگاشته شده و هر یک از زاویه‌ای به این اقیانوس ناپیدا کرانه، نگریسته‌اند. «جرج جرداق» دانشمند مسیحی لبنانی، با مطالعه زندگی و سخنان و نیز شیوه زمامداری آن حضرت، به شدت مجذوب ایشان شد و با غور و تفکر، اثر جاویدی از خود به یادگار گذاشت.
جرداق کتاب حاضر را نیم قرن پیش تألیف و در بیروت منتشر کرد. نشر این کتاب از سوی یک نفر مسیحی، با استقبال عجیبی در سراسر جهان اسلام روبه‌رو شد و شخصیت‌های برجسته‌ای ‌از علمای اسلام نظیر آیت‌الله سید محسن حکیم، آیت‌الله سید محمدحسین بروجردی، علامه شیخ ‌محمدجواد مغنیه، علامه محمدتقی جعفری و ده‌ها شخصیت دیگر، با ارسال پیام و نامه‌ «جرج جرداق» را مورد تفقد قرار دادند که همین امر باعث شد نویسنده کتاب، آن را به شکل موسوعه‌ای پنج جلدی و در بیش از دو هزار صفحه منتشر کند. این موسوعه تاکنون ده‌ها بار به زبان‌های گوناگون ترجمه و چاپ شده است.