فاطمة الزهراء (سلام الله عليها)
اين كتاب تاليف توفيق ابوعلم با ترجمه على اكبر صادقى ميباشد .
نويسنده ى كتاب كه در مصر و در ميان برادران اهل تسنن زندگانى دارد و خود، بظاهر يكى از آنان به شمار است، در دل نورانى خود، ارادتى بزرگ نسبت به مقام والاى اهل بيت و ولايتى سترگ به ساحت مقدس امام المتقين على عليه السلام دارد كه اثر اين نور، از لابلاى سطور كتابش، غالبا مى تابد و به همين جهات، در ترجمه ى كتاب، رعايت كامل امانت به عمل آمد و در ذكر اعلام و اشخاص و «خير و شر» همه جا، راه متن واصل پيموده شد، تا آنكه رنگ و بوى آن محفوظ ماند و گرنه، نسبت به برخى از مطالب آن، سخن بسيار است و گاه گاه، در پاورقى به قسمتى از آنها، اشاره رفته است.
نويسنده را در اين كتاب، رسم بر اين است كه در مسائل و مباحث مطروح، تنها بذكر مدارك و منابع تاريخى و روايات و احاديث و نقل اقوال مورخان معتبر اكتفا كرده و كمتر نظر خود را به صراحت بيان مى نمايد و خواننده را آزاد مى گذارد كه در هر مورد، آنچه حقيقت است، خود درك كند و به همين جهت لازم است كه براى آگاهى از يك مطلب، تمام بحث مربوط به آن، به دقت مطالعه شود و قسمتى را، ناخوانده باقى نگذارند كه در غير اين صورت، بيم آن مى رود كه خواننده به واقعيت امر دست نيابد.
 
فاطمه زهرا در پرتو خورشيد محمدى
[ جلد اول ] [ جلد دوم ]
اين كتاب تاليف عبدالفتاح عبدالمقصود با ترجمه سيد حميد طبيبيان می باشد .
 عبدالفتاح عبدالمقصود، نویسنده ی کتاب مشهور، امام علی بن ابی طالب (ع) است . ویژگی «عبدالمقصود» آن است که علی رغم برخورداری از خاستگاه مذهبی اهل تسنن، با نگاهی عاری از تعصب و برخوردار از روش بینی و ژرف نگری به بررسی تاریخ صدر اسلام پرداخته است.
کتاب «فی نور محمد، فاطمة الزهراء» در سال 1412 ق. در دو جلد توسط انتشارات دار الزهرای بیروت منتشر شده است.
مترجم کتاب حاضر را تحت عنوان، «فاطمه ی زهرا ( علیها السلام) در پرتو خورشید محمدی » ، از روی همین نسخه ترجمه کرده است.
«عبدالفتاح عبدالمقصود» کتاب خود را به یازده بخش تقسیم کرد که پنج بخش اول، محتوای جلد اول را شامل می شود.
يوسف زهرا عليه السلام
اين كتاب تاليف نصرت الله آيتى ميباشد .
حضرت يوسف يكى از پيامبرانى است كه حضرت مهدى (عج) در روايت‏ها به ايشان تشبيه شده‏اند . البته در اين روايت‏ها، حضرت مهدى (عج) از جهت‏هاى گوناگون به حضرت يوسف عليه السلام تشبيه شده‏اند . امام باقر عليه السلام در روايتى تنها به شباهت در غيبت اشاره كرده‏اند . هم چنين ايشان در جايى ديگر، به شباهت‏هاى ديگرى اشاره فرموده‏اند . حال آن كه امام صادق عليه السلام بدون اشاره به شباهت‏هاى پيشين، شباهت ديگرى بر شباهت‏هاى ياد شده مى‏افزايند . اين‏ها نشان مى‏دهد كه منظور، حصر شباهت‏ها در موارد ياد شده نبوده، بلكه تنها براى نمونه به برخى از آن‏ها اشاره شده است . با توجه به اين نكته ، اين نوشتار مى‏كوشد با تامل در قرآن و روايت‏ها، شباهت و همانندى‏هاى موجود ميان يوسف زهرا عليه السلام و يوسف يعقوب عليه السلام را بازگو كند، تا از اين رهگذر، فهم و پذيرش امر حضرت مهدى، آسان‏تر گردد .
اما دخترم فاطمه
مناقب و مصائب حضرت زهرا (ع) از زبان پيامبر اکرم (ص)
اين كتاب تاليف ب. ام نرجس ميباشد .
مناقب سيدةالنساء از لسان سيد الأنبياء گلاب از گل است، و فضائل دختر از پدر شنيدن «من فى البيت ادرى بما فى البيت» است. فاطمه عليهاالسلام را كسى بهتر از همه معرفى مى كند كه او در دامانش نشو و نما يافته و متخلّق به اخلاق اوست و همانگونه كه او مى خواسته بوده، تا جائى كه درباره اش «ام ابيها» و «فداها ابوها» فرموده است.
مناقب و فضائل فاطمه عليهاالسلام از لسان رسول الله صلى الله عليه و آله اگر چه در كتب عامه نيز بسيار است ولى غالبا فضائلى را نقل كرده اند كه محتواى بلندى ندارد. در اين مجموعه سعى شده روايات اصيل شيعه از نظر سند و متن و محتوى نقل شود. البته چند حديث نيز از عامه به مناسبت از رسول الله صلى الله عليه و آله آورده شده است.
 
ويژگی هاى بندگان خدا در قرآن
اين كتاب تاليف محمد محمدى اشتهاردى ميباشد .
قرآن در سوره فرقان ويژگى‏هاى بندگان ممتاز خداوند مهربان (عباد الرحمن) را - كه دوازده خصلت است - بر شمرده، و در آخر مى‏فرمايد:  اگر بندگان خدا داراى اين ويژگى‏ها باشند، قطعا هدايت يافته و به پاداش عظيم الهى خواهند رسيد.
قرآن در اين سوره به طور شفاف، نشانه‏هاى بندگان ممتاز خدا را بيان مى‏كند و با ارائه طريق، پيروان خود را به انسان سازى در پرتو دوازده ويژگى فرا مى‏خواند و در حقيقت، مساله شايسته سالارى را عنوان كرده و معيار برترى را در دوازده خصلت، كه بعضى تحصيل ارزش‏ها و بعضى پرهيز از ضد ارزش‏ها دارد، مطرح مى‏كند، كه هر كدام اساس و كليد شايستگى‏هاى ديگر و موجب سعادت همه جانبه انسان است.
سير اين آيات از اثبات به نفى و از نفى به اثبات است و نشان مى‏دهد كه محور رستگارى انسان در تخليه و تحليه (پاك سازى و بهسازى) است و بايد در هر دو جنبه (نفى ضد ارزش‏ها، و كسب ارزش‏ها) قوى و توانمند بود جالب اين كه اين صفات دوازده گانه، در اين آيات به همراه تكرار هشت موصول الذين ذكر شده، با اين كه شايد ذكر يك بار كافى بود و اين بيانگر اهميت هر يك از اين خصال است.  و ما كه هر روز در پنج نوبت نماز واجب، بر بندگان صالح، سلام مى‏كنيم و مى‏گوييم: السلام علينا و على عبادالله الصالحين؛ سلام بر ما و بر بندگان شايسته خدا اين تلقين هميشگى مسلمانان است كه در صف بندگان صالح خدا در آيند، و بدانند بنده صالح خدا بودن، داراى ويژگى هايى است، كه با تحصيل آنها، مشمول سلام و درود خود و همه نماز گزاران مى‏گردند.
اين كتاب؛ تفسير و توضيح اين دوازده ويژگى است كه قبلا به صورت سخنرانى در راديو سراسرى معارف، سپس به صورت چهارده مقاله در مجله ماهنامه پاسدار اسلام  منتشر شده، و اينك با تهذيب و تكميل و تلخيص تحت چهارده عنوان، تقديم مى‏شود، اميد آن كه سازنده و ثمر بخش باشد.
 
آثار و بركات سيد الشهدا
اين كتاب تاليف عليرضا رجالى تهرانى ميباشد .
در انتظار ققنوس
کاوشى در قلمرو موعودشناسى و مهدى باورى
اين كتاب تاليف سيد ثامر هاشم العميدى با ترجمه و تحقيق مهدى عليزاده ميباشد .
در سال 1997 میلادی نویسنده‌ای عرب به نام «احمد الکاتب» کتابی را با عنوان «تطور الفکر السیاسی الشیعی من الشوری الی ولایة الفقیه» در لندن منتشر ساخت. در این کتاب به منظور رد نظریه ولایت فقیه کوشیده تا مبانی اعتقادی شیعه را با چالش مواجه کند. کتاب حاضر کتابی است که عمدتا با رویکردی روایی به موضوعاتی حول محور مهدویت پرداخته است. مؤلف در این کتاب با طرح مباحث مهدویّت، به طور مستقیم و غیرمستقیم به شبهه‌های «احمد الکاتب » نیز پاسخ داده است.
کتاب، در چهار فصل و یک خاتمه تنظیم شده است:
فصل اوّل: حضرت مهدی علیه السّلام در کتاب و سنّت.
فصل دوم: امام مهدی علیه السّلام کیست؟
فصل سوم: پاسخ به چند پرسش پیرامون حضرت مهدی علیه السّلام.
فصل چهارم: چند پرسش و پاسخ دیگر پیرامون حضرت مهدی علیه السّلام.
کتاب «در انتظار ققنوس» که ترجمه‌ی اثر عربی المهدی المنتظر فی الفکر الاسلامی است، در دو بخش اصلی تنظیم یافته که دارای تعلیقات و اضافاتی نیز هست.
شرح الاسماء الحسنى
اين كتاب تاليف علّامه سيدحسين همدانى دورودآبادى ميباشد .
همه انسان‏ها بالقوه داراى اين استعداد مى‏باشند كه آينه تمام نماى اسماى حسناى الهى مى‏باشند و اين خود انسان است كه مى‏تواند با تلاش‏هاى مداوم و رياضت‏هاى سالم به اين مقام دست يازد و بالفعل خليفة الله و معلم اسماء بشود تا مصداق آيه شريفه خليفة اللهى بشود؛ آن‏گاه است كه مى‏توان به او گفت خليفة الله است. اينك ترجمه كتابى بس گران سنگ و ارزشمند به نام شرح الاسماء الحسنى اثر جاودانه عالم عامل و عارف واصل مرحوم استاد علامه آيت الله سيد حسين همدانى درود آبادى قدس سره جهت آشنايى با اسماء الله الحسنى تقديم شما عزيزان مى‏گردد.
دين و وجدان
اين كتاب تاليف مرحوم آيت الله حاج شيخ عباس طهرانى (طاب ثراه) ميباشد .
اين كتاب برگزيده متشكل و منظمى است از درسهاى معنوى استاد روحانى و عالم ربانى مرحوم آيه الله حاج شيخ عباس طهرانى كه در كتابخانه مباركه مدرسه حجتيه قم افاضه ميفرمودند. اين درسها كه درباره مسائل اعتقادى ، علمى ، عرفانى ، اخلاقى ، اجتماعى و انسانى بود، و حقايق اسلامى را در زمينه هاى اساسى روشن ميكرد، جلوه خاصى در حوزه علميه قم داشت ، و اثر عميقى در ضمير افراد با ايمانى كه جوياى حقيقتند گذاشت . عده اى از فضلا كه علاقه خاصى باين درسها داشتند بعضى از قسمتهاى آنرا با حسن انتخاب خودشان نوشتند، و بصورت كتاب مرتب و منظمى درآوردند، وبنظر مبارك آن مرحوم رساندند، و ايشان هم در برخى موارد تغييراتى دادند و اصلاحاتى نمودند.
ولى چون عبارات كتاب غالبا پيچيده بود، بطوريكه استفاده از آن براى بعضى از افراد و طبقات مشكل ميشد، براى انكه كتاب روشن و روان گردد و مورد استفاده عموم قرار گيرد كتاب با نظم و قلم مناسبترى كه بسبك نويسندگى روز نزديك باشد بصورت فعلى و با نظم و قلمى كه مشاهده ميشود در آمد و در دسترس علاقمندان گذارده شد.
فاطمه ى زهراء در كلام اهل سنت
[ جلد اول ] [ جلد دوم ]
اين كتاب تاليف سيد مهدى هاشمى حسينى می باشد .