اخلاق تبلیغی
اين كتاب تاليف نصرت الله جمالى ميباشد .
مطالبی درباره ی "اخلاق تبلیغی" یا "روش تبلیغی" است تا مبلغانی که برای امر تبلیغ به مناطق تبلیغی می روند، نظری هم بر «روش تبلیغی» بیفکنند؛ با یاد آوری نکات ضروری و بکارگیری آنها در این راه، بیشتر و بهتر موفق شوند .
این نوشتار شامل بخش های پنجگانه ی زیر می باشد :
- بخش اول، تاریخچه ی تبلیغ، سنت های قرآنی و پیامبر و ائمه(ع) برای تبلیغ  .
- بخش دوم، موضوع تبلیغ که سخنرانی و تدریس است .
- بخش سوم درباره ی مخاطبان مبلّغ است .
- بخش چهارم، شیوه ی ارائه منبر و تدریس را در بر دارد .
- بخش پنجم به تأثیرات مثبت و منفی یا به عبارت دیگر « مبلّغ و نظارت مردمی» اختصاص دارد .
جرعه اى از كوثر
پژوهشى پيرامون اسامى و القاب فاطمه زهرا (س)
اين كتاب تاليف عليرضا سبحانى نسب ميباشد .
همنامى با پاكان و اولياى خداوند متعال يكى از ابعاد سازنده ى ولايت و مهرورزى است، كه در احياى شخصيت معنوى و اخلاقى انسانها بسيار مؤثر و الهام آفرين است. به همين دليل در معارف دينى تأكيد فراوانى بر نهادن اسامى و صفات اهل فضايل و شخصيتهاى برجسته ى بشرى به عنوان نام رسمى پيروان اسلام، به عمل آمده است. همچنين تأكيد شده، مسلمانان از نامگذارى فرزندان خويش به آن اسامى نامناسب كه نشان مفاهيم نازيبا و يا يادآور افراد ناپاك تاريخ است جداًخوددارى نمايند.
اين كتاب با الهام گيرى از انوار اسامى و القاب شخصيت بلند «فاطمه ى زهرا عليهاالسلام» جامعه ى عزيز را، به حركتى مقدس اسلامى؛ يعنى، «نهادن نام نيك»، پرمحتوا و معرفت زا، بر فرزندان عزيز خويش فرا می خواند.
مولف کتاب روايات در بردارنده اسامى و القاب آن حضرت را، استخراج نموده و توضيحاتى مختصر پيرامون هر نام، به آن افزوده، تا كسانى كه اين اسامى مبارك را انتخاب مى كنند از مفهوم نام خود بى اطلاع نباشند و در برابر سؤالات احتمالى ديگران از سند يا معناى نامشان، جواب قانع كننده اى در اختيار داشته باشند.
معاد استدلالي
اين كتاب تاليف پژوهشکده تحقيقات اسلامي ميباشد .
تحليل سيره فاطمه زهراء
اين كتاب تاليف على اكبر بابازاده ميباشد .
فاطمه (سلام الله عليها) واژه بى خاتمه
اين كتاب تاليف محمدرضا رنجبر ميباشد .
 
 
عقل وعاقل در قرآن و حديث
اين كتاب تاليف نصرت الله جمالى ميباشد .
يكى از مصيبت‏هاى بزرگى كه ابناى بشر، در اين عصر به آن گرفتار هستند، عدم تفكّر در هدف‏گرايى بلند مدّت، براى خود است و علّت آن به بى‏توجهى نسبت حقيقت وجودى‏اش برمى‏گردد. در فكر ساختن دنياى بهتر و گسترش آن بى‏وقفه تلاش مى‏كند ولى انديشه‏اى براى بهتركردن آخرت خويش ندارد. آنقدر غرق در حيات زودگذر خود شده است كه فراموش كرده براى اين‏جا آفريده نشده، بلكه گوهر عظيم خلقت يعنى عقل را گم كرده و به علمِ تا كنار گور بسنده نموده است . تعقّل نكردن، دليلى بر مشغوليّت ذهن و فكر مابه زندگى روزمرّه‏ى تكرارى است. انحطاط فكرى و بى‏خِرَدى در جهان، نتيجه‏ى اشتغالِ بى‏وقفه‏ى انسان، به آن دسته از امورى است كه عقل آدمى را به بى‏هوشكده‏ى پنهانى سپرده و معلوم نيست كىْ از اين حالت و مُردگى‏متحرّك بيرون مى‏آيد؟
انسان عصر ديجيتال نياز به بيدارى و هوشيارى عقلى به معناى حقيقى آن دارد تا بتواند به‏خود آيد. اين كتاب بحث مذكور را به‏طور خلاصه آورده‏ است و با استفاده از قرآن و حديث نكاتى را كه در این رابطه ذکر نموده است.
امام علي (ع) صداي عدالت انسانيت (جلد ۴)
اين كتاب تاليف جرج جرداق با ترجمه سيدهادي خسروشاهي می باشد .
این اثر ترجمه کتاب «الامام علی صوة العدالة الانسانیه» و درباره شخصیت والای امیرالمؤمنین(ع) از زبان یک نویسنده مسیحی است .
درباره شخصیت یگانه و ممتاز پیشوای عدل‌گستران و امام اندیشوران، امیرمؤمنان علی(ع)، آثار گوناگونی به زبان‌های مختلف، نگاشته شده و هر یک از زاویه‌ای به این اقیانوس ناپیدا کرانه، نگریسته‌اند. «جرج جرداق» دانشمند مسیحی لبنانی، با مطالعه زندگی و سخنان و نیز شیوه زمامداری آن حضرت، به شدت مجذوب ایشان شد و با غور و تفکر، اثر جاویدی از خود به یادگار گذاشت.
جرداق کتاب حاضر را نیم قرن پیش تألیف و در بیروت منتشر کرد. نشر این کتاب از سوی یک نفر مسیحی، با استقبال عجیبی در سراسر جهان اسلام روبه‌رو شد و شخصیت‌های برجسته‌ای ‌از علمای اسلام نظیر آیت‌الله سید محسن حکیم، آیت‌الله سید محمدحسین بروجردی، علامه شیخ ‌محمدجواد مغنیه، علامه محمدتقی جعفری و ده‌ها شخصیت دیگر، با ارسال پیام و نامه‌ «جرج جرداق» را مورد تفقد قرار دادند که همین امر باعث شد نویسنده کتاب، آن را به شکل موسوعه‌ای پنج جلدی و در بیش از دو هزار صفحه منتشر کند. این موسوعه تاکنون ده‌ها بار به زبان‌های گوناگون ترجمه و چاپ شده است.
معاد عرفاني
اين كتاب تاليف پژوهشکده تحقيقات اسلامي ميباشد .
همه انسان ها يقين دارند كه روزى خواهند مرد و طومار زندگى شان درهم پيچيده خواهد شد. اما اين كـه انـسـان پـس از مـرگ چـه مـى شـود؟ بـه كجا مى رود؟ و چه سرنوشتى در انتظار اوست ؟ از پرسش هايى است كه خرد آدمى از پاسخ دادن به آن ها ناتوان است و آنچه در اين باره مى داند، بـرگـرفته از آگاهى هايى است كه اديان الهى به او داده اند. در اين ميان كتاب آسمانى قرآن بـه هـمـراه سـخـنـان پـيـامـبـر گـرامـى اسـلام و امـامـان مـعـصـوم : بـيـش تـريـن و مـسـتـدل تـرين بيان را در اثبات معاد و نيز چگونگى عالم پس از مرگ در اختيار انسان قرار داده اند.
در ايـن كـتـاب رخدادهاى عالم برزخ و قيامت از زبان پاك قرآن و معصومين بيان شده است .
مـطـالب كـتـاب در شـانـزده درس و بر اساس يك واحد آموزشى تنظيم شده است .
 
تاريخ زندگانى ائمه
امام موسى كاظم عـليـه السـلام
اين كتاب تاليف محمد حسينى شاهرودى و رمضانعلى رفيعى ميباشد .
اين كتاب در جهت شناساندن هفتمين اختر تابناك آسمان امامت و ولايت مى باشد كه در 24 درس ‍ آموزشى به شرح ذيل تهيه و تدوين شده است : خصوصيات فردى ، فرزندان امام باقر(ع )، فضايل و مكارم اخلاقى ، كمالات نفسانى ، اظهار نظر درباره شخصيت امام (ع )، پيش از امامت ، امامت ، شرايط سياسى و اجتماعى دوران امامت ، زمامداران معاصر امام كاظم (ع )، قيامهاى علويان ، پيگيرى نهضت فرهنگى ، تربيت يافتگان مكتب امام كاظم (ع )، مبارزه با افكار و ملاكهاى انحرافى ، تعليمات آموخته و سازنده ، احتجاجات و مناظرات ، پاسدارى از ميراث امامت ، رهبرى و حمايت شيعيان ، حفظ مشى سياسى امام (ع )، عوامل دستگيرى ، زندان و شهادت . 
ترجمه تفسير مجمع البيان
جلد ۱۲ ] [ جلد ۱۳ ] [ جلد ۱۴ ]
اين كتاب تاليف
 امين الاسلام طبرسي با ترجمه استاد علي کرمي می باشد .
مجمع البيان فى تفسير القرآن ، اثر شيخ ابو على الفضل (مشهد 468- سبزوار 548 ق ) فرزند حسن بن الفضل طبرسى ملقب به امين الدين و امين الاسلام مشهور به طبرسى و شيخ طبرسى از مشاهير مفسران شيعه مى باشد. مجمع البيان تفسيرى است به زبان عربى در ده مجلد و حجم آن تقريبا كمى بيش از تبيان شيخ طوسى است سبك و شيوه تدوين و تبويب اين تفسير در ميان همه تفاسير فريقين و فارسى و عربى بى سابقه و بى نظير است و با نظمى متين و مرتب و با روش علمى و ساده كه بين تمامى تفسيرهاى موجود از منزلت خاصى برخوردار است . همچنين مسائل ادبى از نحو و لغت و اشتقاق و تصريف و مسائل نحوى را مشروح و مبسوط مورد بحث و بررسى قرار داده است كه جنبه نحو و لغت در آن قوى تر است . در اين تفسير تبويب و تنظيم مطالب به نحوى است كه به مراجعه كننده امكان مى دهد تا خواسته خود را ذيل يكى از ابواب و فصول به سرعت باز يابد. مفسر نخست از نظر قرائت و اختلاف قراءآت تحت عنوان الحجّة ، بعد از نظر لغت و مشكلات لغوى و از نظر اعراب كلمات سپس از نظر اسباب النزول و معنا، آيه را مورد بحث قرار داده و بعد احكام آيه و قصص را به ميان مى آورد و گاهى به اشعار نيز استشهاد كرده است و در پايان تحت عنوان نظم ، ربط و پيوند معنايى آيات را به يك ديگر و ربط در آيه از آيات را با آيات قبل و بعد از آنها و همچنين ارتباط سوره هاى قرآن مجيد را با هم بازگو نموده است .
جلد دوازدهم شامل تفسیر آيه هاى 6 تا 123 سوره هود و آيه هاى 1 تا 53 سوره يوسف می باشد.
جلد سيزدهم شامل تفسیر آيه هاى 54 تا 111 سوره يوسف و آيه هاى 1 تا 43 سوره رعد و آيه هاى 1 تا 52 سوره ابراهيم می باشد.
جلد چهاردهم شامل تفسیر آيه هاى 1 تا 99 سوره حجر و آيه هاى 1 تا 128 سوره نحل می باشد.