آداب كوي جانان (آداب زيارت حسيني)
(ترجمه كتاب ادب الزائر لمن يمّم الحائر)
اين كتاب تاليف علامه آيةالله حاج شيخ عبدالحسين اميني (رحمه الله) با ترجمه، تحقيق، تعليق محسن رجبي ميباشد .
جهان در پناه يازده اسم اعظم
(شرح كتاب الاسرى الى مقام الاسرى)
اين كتاب تاليف عارف کبیر شيخ اكبر محى الدين ابن عربى با شرح و توضيح على باقرى (ح .ن ) ميباشد .
برداشت هاى گوناگون راجع به سه ركن اساسى دين و عرفان : شريعت ، طريقت و حقيقت ناشى از اختلاف ديدگاه ها از سه منظر عقل و نقل و كشف است .
عرفا گاهى اوقات اين سه ركن را در يك قالب يا در كنار هم و بعضا در برابر هم مى بينند .قطب عرفان ، شيخ اكبر محى الدين ابن عربى در كتاب ((الاسرى الى مقام الاسرى ))، وجوه عديده عرفان را با پيچيدگى خاصى در قالب عرفان نظرى و عملى بيان كرده است . مطالب اين كتاب قابل استفاده علاقه مندان و دانش پژوهان به ويژه در قلمرو عرفان خواهد بود. حائز اهميت تر آن كه محى الدين ، در اين كتاب ، به چند نكته اساسى زير:
-تاكيد بسيار بر مقام حضرت پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم .
-تاكيد بر مقام حضرت على (عليه السلام ) : ((بيان مقام و صفات ايشان )).
-اشاره صريح به مقام حضرت زهرا (سلام الله عليها) .
-اشاره به مقام حضرت صاحب (عجل الله تعالى فرجه الشريف ) .
توجه داده است .
نكته ديگر اين كه ، غالب متون عرفانى ، به فنا به عنوان مرحله پايانى سير و سلوك عرفانى مى نگرند، در حالى كه نويسنده اين كتاب ، مرحله فنا را به عنوان نخستين گام و به زبان ديگر آغاز راه مى داند.
شايان توجه است كه شرح و توضيح كتاب مذكور به عنوان يك اثر برجسته عرفان نظرى و عملى ، واقعا كارى دشوار بوده است ، از اين رو تاكنون هيچ كس آن را شرح نكرده است . ولى شارح ، انجام چنين كار سترگى را در پرتو تفضلات الهى و حضرات معصومين (عليه السلام ) انجام داده و به خوبى قادر به توضيح و تبيين اين كتاب دشوار و بسيار پيچيده گرديده است كه قابل تحسين است .
 
نخستين معصوم پيامبر اءعظم (صلى الله عليه وآله )
اين كتاب تاليف جواد فاضل ميباشد .
نيش و نوش
(نقش زبان در نيك بختى و بدبختى انسان )
اين كتاب تاليف شكيبا سادات جوهرى ميباشد .
زبان به اين دليل كه اصلى ترين وسيله ارتباط انسان ها با يك ديگر به شمار مى آيد، اهميت و ارزش بسيارى دارد. زبان به همان ميزان كه مى تواند در خدمت كمال و سعادت انسان باشد، در صورت كنترل نشدن ، دين و دنياى او را تباه مى كند. براى اداى حقوق زبان ، بايد اين نعمت بزرگ را در راهى كه آفريدگار پسنديده است ، به كار گرفت و البته پاسداشت زبان ، در گرو حفظ آن از واژگان نامناسب است . از اين رو، پيش از هر سخن ، بايد درباره سود و زيان آن انديشيد. سپس دريچه دهان را به سوى واژگان گشود كه عزت و آبروى ظاهر و باطن آدمى در گرو آن است . كنترل زبان ، قدرت و توفيق الهى مى خواهد و بايد از خداوند بخواهيم به ما توفيق بهره بردارى پسنديده از اين نعمت بزرگ را عنايت كند. در راستاى برجسته سازى ((نيش و نوش هاى زبان ))، پژوهشگر ارجمند، خانم ((شكيبا سادات جوهرى )) كوشيده است رهنمودهاى لازم را از آيات قرآنى و آموزه هاى روايى جست وجو كند، اميد كه به بهترين شكل ممكن از يافته هاى پژوهشى اين كتاب استفاده شود.
زینب عقیله بنی هاشم
اين كتاب تاليف آيت الله سید هاشم رسولی محلاتی ميباشد .
در خانه علي بن ابي‏طالب عليه السلام از فاطمه اطهرعليها  السلام فرزند دختري به دنيا آمد که او را زينب نام نهادند، فرزندي که نه تنها زينت پدر شد، بلکه در تاريخ پرفراز و نشيب پس از پيامبرصلي الله عليه وآله توانست در بزرگترين حماسه نبرد حق عليه باطل، نقشي مهمّ و سرنوشت‏ساز داشته و پيام‏رسان انقلاب عاشورا باشد و براي هميشه تاريخ، مسلمانان را مديون فداکاري، ايثار و شهامت خويش سازد. زينب در خانه عليعليه السلام قوّت قلب پدر، انيس و مونس مادر و غمخوار برادرش حسين بن عليعليه السلام بود و در عرصه اجتماع، پيام‏رساني سترگ، سخنوري کم‏نظير، زاهدي شب‏زنده‏دار، مجاهدي نستوه و الگوي کامل زن معرّفي شده در قرآن بود. او با شجاعتي تحسين برانگيز رو در روي يزيد و درباريانش با قوّت و قدرت پيروزي حق و شکست باطل را اعلان نمود . استاد فرزانه و دانشمند گرانمايه جناب حجةالاسلام والمسلمين آقاي رسولي محلاتي - دامت افاضاته -  به شکلي محقّقانه و در عين حال فشرده و گويا، بخش‏هايي از زندگي پر درد و غم زينب کبريعليها  السلام را ترسيم فرموده‏اند. اميد آن که خوانندگان را مفيد افتد و آن بانوي مظلومه، شفيعه ما عاصيان در سراي باقي گردد.
 
زن و آزادى
اين كتاب تاليف آيت الله سيد رضا صدر ميباشد .
موضوع بحث اين كتاب ، آزادى زن مى باشد : آيا آزادى زن به همان معنايى كه ذكر شده از نظر اجتماعى خوب است يا نه ؟ آيا براى جامعه بشرى سودمند است يا نه ؟ و آيا خود بانوان ، از آن سود مى برند يا زيان ؟
نويسنده اميدوار است كه بتواند، بى طرفى را در مورد بحث و استدلال كاملا رعايت كرده و نظرش تنها منطق باشد و بس و احساسات و تعصب و اوضاع و احوال در فكر او و در منطق او، دخالتى نكرده باشد.
نويسنده ، نيز چنين انتظارى را از خواننده دارد كه او هم در موقع قضاوت درباره صحت و سقم مطالبش ، بى طرفى را حفظ كند و احساسات و عوامل محيط را در قبول يا رد آنها دخالت ندهد.
مقصود از بى طرفى در بحث ، آن است كه دانشورى كه درباره موضوعى به بحث مى پردازد، هدفى جز حقيقت جويى و كشف مجهول نداشته باشد.
روش بى طرفى در بحث ، چنين است كه كسى در آغاز به هيچ وجه نظرى را اتخاذ نكند و تمايل قلبى به نفى و اثبات نشان ندهد. در اين حال به دنبال برهان برود، هر چه را منطق گفت ، بپذيرد و نظر خودش قرار دهد.
خواننده عزيز نيز بايد متوجه باشد كه مباحث اين كتاب اجتماعى است و موضوع آزادى زن از نظر دينى مورد بحث قرار نگرفته است ، البته گاه گاهى نيز مباحث روان شناختى بر آن افزوده شده است .
نويسنده خود را مسلمان و پاى بند به احكام و دستورهاى اسلام مى داند، ولى اين بحث همگانى است و اختصاصى به مسلمانان ندارد.
پايه هاى استدلال ، بر روى عقل نهاده شده كه مورد قبول همگان مى باشد؛ چنان كه روى سخن نيز با عقلا و خردمندان است ؛ كسانى كه در قضاوت هاى آنها، تنها عقل حكومت مى كند. احساسات و تعصب را در ايشان راهى نيست ، نه غرب زده هستند و نه كهنه پرست . اسير تمايلات جنسى نبوده و راهنماى ايشان تنها منطق مى باشد. تعصب و تمايلات قلبى را در مطالب علمى ، از خود دور كردن چندان سخت و دشوار نيست ، خواه تعصبات مذهبى باشد خواه تعصبات غرب پرستى .
مقتل بهلول
تنظيم كننده اين كتاب حسين محمدى گل تپه ميباشد .
شيخ محمد تقى بهلول اعلى الله مقامه نيز از جمله عارفانى بود كه عشق و علاقه او به اهل بيت عصمت و طهارت على الخصوص حضرت امام حسين (عليه السلام ) شهره عام و خاص است .
او با سرودن اشعار بسيار زياد و جانسوز در ذكر مصائب اهل بيت (عليهم السلام ) همواره اين عشق و ارادت را بيان نمود . مثنوى ((برادر و خواهر كربلا)) را معظم له سروده است. اين مثنوى را كه جمعا 1230 بيت مى باشد با نام «مقتل بهلول» منتشر گردیده است.
 
ابوذر غفارى
اين كتاب تاليف علامه جعفرى تبريزى با گرد آورى ، تنظيم و تلخيص محمد رضا جوادى ميباشد . 

 
نغمه كوثرى
اين كتاب گردآوري و تدوين عليرضا اسدى كرمانى ميباشد . 

 
راه سعادت
ردّ شبهات ، اثبات نبوّت خاتم الاءنبياء(ص) و حقّانيت دين اسلام
اين كتاب تاليف علّامه ميرزا ابوالحسن شعرانى (رحمة اللّه ) ميباشد .